Boller uden gær og hvedemel

10 random facts

 1. Jeg har en stor kærlighed for chokolade
 2. Jeg hader at løbe
 3. Jeg har haft en fast kæreste i 6 1/2 år
 4. Jeg er a-menneske
 5. Jeg elsker at rejse
 6. Jeg har ingen rytme (når det gælder dans)
 7. Jeg er konkurrencemenneske
 8. Jeg elsker at dykke
 9. Jeg er genert (nye mennesker tror ofte jeg er snobbet og reserveret)
 10. Jeg elsker udfordringer IMG_1390IMG_6286
cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Ali M

  Hej :) Rigtig fin blog! Må jeg spørge om hvor høj, du er? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie! Jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive spørgsmålet henne – men jeg lurede at du rejser/har rejst en del, hvordan gjorde du med træning når du rejste? Jeg har nemlig overvejet at rejse her i mit sabbatår, men jeg er helt nervøs for at min form, som jeg har kæmpet så meget med, så helt forsvinder haha!

  Du har en vildt fin blog! Jeg følger dig i hvert fald fra og med i dag :-)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Maria. Mange tak for din besked :) Jeg har desværre aldrig været ude og rejse i længere tid. Men når jeg er ude og rejse bruger jeg de redskaber jeg kan finde. Hvis du skal rejse rundt i asien ved jeg, at det faktisk er træningscentre mange steder. Jeg plejer at løbe på stranden, lave HIIT øvelser og svømme en masse. Så længe du har en god grundform, er det muligt at holde den :) Rigtig godt nytår

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller uden gær og hvedemel