Overnight skyr

Alternativer til fitnesscenteret

Det er langt fra alle, der har den store kærlighed til fitnesscentreret. Jeg kender i hvert fald til mange, som ikke har fundet træningsglæden i fitnesscenteret.

Man behøver nødvendigvis ikke være medlem af Fitness World eller Fitness DK for at holde sig i form. Der er så mange trænings alternativer rundt omkring i Danmark. Min søster fik den gode idé, at teste alternativer til træningscentret.

Derfor vil jeg i løbet af efteråret teste forskellige trænings alternativer. Når jeg har testet et nyt alternativ, vil jeg skrive et indlæg og bedømme den pågælgende træning. Jeg glæder mig virkelig til at prøve nye former for træning. Mon ikke der kommer en masse ny inspiration jeg kan bruge i træningscenteret?!

Hvad synes I jeg skal teste? Smid endelig en kommentar eller mail hvis i har nogle gode forslag :-)

 

IMG_1890

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight skyr