Mit træningsprogram

Den “naturlige” kvindekrop

 

Dette indlæg har været længe undervejs. Jeg har været meget i tvivl mht. sprogbrug, da jeg ikke er ude på at støde nogen.

Jeg er ved at være rimelig træt af, at læse om den naturlige kvindekrop. I alle blade og på sociale medier, læser man at en naturlig kvindekrop har former. Mit spørgsmål er så: Har man så ikke en naturlig kvindekrop hvis man er født slank og uden former? Man bliver jo nærmest sablet ned hvis man synes en Victorias Secret model har en flot krop!?

Jeg har oplevet at kvinder med former, har postet billeder på facebook med citater som “Real women have curves” Jeg kan ikke lade være med at blive en smule irriteret. Er vi ikke allesammen “real women” om så vi har kurver eller ej??

Jeg elsker kvindekroppen. Og så er det ligemeget om den er tyk, tynd, slasket eller trænet. Jeg forstår bare ikke hvorfor man ikke må synes at en Victorias Secret model har en smuk krop, uden folk går til angreb med “Ej de er alt for tynde” “De sulter sig selv” osv.

foto

Jeg synes begge kvinder har enormt flotte kroppe. Ingen tvivl om, at de har forskellige kropsbygninger. Men derfor mener jeg stadigvæk at begge er definitionen af smukke kvindekroppe. Og ja Iza (billedet TH) træner garanteret mange timer om dagen.. And so??

I min verden skal der være plads til alle. Af den grund skal H&M have stor ros for deres mannequin dukker med former. Jeg er fan !

Jeg håber I får en dejlig søndag :)

 

 

cecilielange_signatur
   

6 kommentarer

 • Du har virkelig ret. Jeg hr også selv tænkt det. Der er sådan en tendens til at pege fingre af hinanden i stedet for at hylde, at der er mange måder at se ud på, og der ikke nødvendigvis een sandhed, når det kommer til kvindekroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Du har helt ret :-) Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste, der går med de tanket

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Sikke et dejligt indlæg, har tænkt præcist det samme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Det er næsten som om der er gået sport i at hylde kvinder med “kurver” og ærlig talt: alle idealer har hver deres berettigelse indenfor grænserne af sundhed naturligvis. Men der er i mine øjne intet i vejen for at synes, at en catwalk model er lækker, ligesåvel som en xl model kan være super lækker.
  Der findes ikke nogen “rigtig” kvindekrop, der findes heller ikke noget endegeyldigt ideal indenfor hverken skønhed eller sundhed – det er SÅ vigtigt at huske!
  Måske er det fordi alle meget gerne vil væk fra det anorektiske og usunde skinny ideal? Så går man over i den anden grøft og hylder kvinder med mere på sidebenene? Det er også super fint med et mere differentieret kvindebillede i medierne, men vi skal ikke glemme, at man også er en rigtig kvinde hvis man er tynd! Og man kan være ligeså lækker og sund selvom man er tynd ;)

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja, jeg tror du har helt ret I, at “vi” har ville væk fra det usunde skinny ideal, som har kørt i mange år. Derfor synes jeg også det er virkelig fedt at flere butikker har mannequiner i mere almindelige størrelser.. Der skal være plads til alle :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hej! Først… Rigtig fin blog. Den er nem at gå til. Og forstå :)
  Er enig i dit syn på lvindekroppen. Er nok mest lignende hende til højre end hende til venstre. Men er stadig ok slank. Synes nogle gange nogle modeller kan se for tynde ud, men lige ved VS modeller er de mere trænede og det ser sundere ud. Og ret flot. Du har ret i at mange har travlt med at pege fingre. Det er trist. Desværre ser mange bare yderligheder når de tænker tynd/tyk som slet ikke er pænt. Men glemmer lidt os ind i mellem som spænder over en bred vifte af kroppe og udseender. Du er jo ikke anorektiker bare fordi du er tynd. Der er forskel på sygelig tynd og meget tynd. Og det er så tydelig en forskel at jeg ikke altid forstår det.
  Ville engang selv gerne være hende modellen men gjort op med mig selv hvad jeg er villig til at betale for det. Jeg er tilfreds med mine 75 kg og 181 høje krop. Den er dejlig. Det er vel det der er vigtigst

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit træningsprogram