Glutenfri chokolademousse

Jeg har været så heldig, at få tilsendt Morten Svane’s nye bog “Proteinopskrifter” Jeg har allerede prøvet én af opskrifterne af. Mhmmm den er lækker. Især for sådan en chockogris som mig ;-)
Når jeg har læst bogen og prøvet lidt flere opskrifter af, vil jeg give en nærmere bedømmelse. Men indtil videre er jeg virkelig begejstret !
Til 2 personer:
- 50 g kokosmælk
- 200 g hytteost
- 20 g chokoladeprotein
- 20 g kakao
- 40 g Sukrin Melis (jeg brugte alm. Sukrin)
Sådan gør du:
- Rør kokosmælk og hytteost sammen (jeg brugte en stavblender)
- Bland protein, kakao og Sukrin i.
- Klar til servering (smager bedst når den har stået i køleskabet)
Tip: Jeg smurte et lag på et stykke rugbrød, det var et hit !
Af al respekt for Morten, deler jeg selvfølgelig ikke alle hans opskrifter. Det var blot en lille teaser. Bogen kan købes på tilbud her

Ingen kommentarer endnu