Mit træningsprogram

Glutenfri Gulerodskage

Sikke et kedeligt vejr… Men heldigvis var det en god anledning til, at bage en kage. Jeg har kastet mig ud i endnu en af Morten Svanes opskrifter. Hold nu op en GENIAL bog ! Den kan blandt andet købes hos Energilageret her .  Hvis I endnu ikke har set opskriften på den glutenfri chokolademousse kan I se den her . Jeg vil i denne omgang ikke poste flere opskrifter fra Mortens bog, men nu har I fået en teaser ;)

Gulerodskagen smager helt fantastisk, meget tæt på den usunde udgave. Jeg er fan !

 photo IMG_2075_zps57de97be.jpg

 

Du skal bruge:

 • Sukrin Gold
 • smør
 • vaniljeprotein
 • glutenfri havregryn
 • mandelmel
 • Fiberhusk
 • bagepulver
 • stødt nellike
 • salt
 • gulerødder
 • æg
 • æggehvide
 • Philadelphia smøreost
 • sukrin melis
 • vaniljeessens
 • Revet skal fra økologisk citron

For den fulde opskrift kan I købe bogen  her :-)

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

 • Sabina

  Ja Mums !! Den er bare så lækker er også total fan af den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit træningsprogram