Kanelsnegle

Jeg er godt klar over at dette ikke er nogle sund opskrift. Men bliver simpelthen nødt til at dele opskriften med jer. De smager fantastisk :-)
Det skal du bruge:
- 300 g hvedemel
- 25 g gær
- 1 dl mælk (jeg brugte sød)
- 2 spsk sukker
- 1 æg
- 100 g blødt smør
- 1/2 tsk salt
Fyldet: (Der er rigeligt)
- 200 g blødt smør
- 200 g brun farin
- 2 1/2 spsk kanel
- 1 spsk sukker
Sådan gør du:
- Varm mælken til den er lunken
- Smuldr gæret ud i mælken så det opløses.
- Tilsæt sukker, æg, smør, mel og salt
- Massen røres sammen. Brug evt. en køkkenmaskine (desværre ejer jeg ikke selv en, så det var med egne krafter ;))
- Tildæk dejen med et fugtigt viskestykke og lad den hæve ca. 1-2 timer
- Fyldet: Bland blødt smør sammen med brun farin og kanel
- Rul dejen ud til en firkant med en kagerulle, så den måler ca. 40 x 20 cm
- Fordel fyldet på firkanten.
- Rul dejen til en roulade og skær ca. 14 snegle ud
- Fordel dem på en bageplade og lad dem efterhæve min. 30 minutter.
- Tænd ovnen på 200 grader (175 grader varmluft) og bag dem i ca. 20 minutter
- Lav evt. lidt glassur med vand og flormelis

kan man godt bruge sukrin, istedet for normal sukker og melis??