Overnight skyr

Maveøvelser del 1

Super set x 3

10 x V-ups

10 x “dragon flags”

10 x Hanging legg raises

 

Disse maveøvelser er nogle af mine yndlings. Dog skal det siges, at jeg er utrolig god til at variere min mavetræning. Jeg sørger for hele tiden at udfordre mig selv, så min mave ikke vender sig, til de samme øvelser og variationer. Jeg vil i den kommende tid poste flere videoer med mine træningsøvelser. Jeg går også med tanker om at dele mit nuværende træningsprogram med jer??? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight skyr