Velkommen til :-)

Min Træning

Som ny blogger er det virkelig svært for mig, at vide hvor jeg skal starte. Nogle af jer kender mig måske, andre har set et par billeder på instagram og de sidste kender ingenting til mig.

Min kærlighed til sport stammer helt tilbage fra min barndom, jeg har dyrket både kunstskøjteløb og badminton på højt plan i mange år. Desværre kom jeg slemt til skade, og måtte lægge sporten på hylden. I mellemtiden kom alkohol og fester ind i billedet. Jeg brugte et par år med flere ugentlige byture, hvilket bestod af masser af alkohol og masser af Mc Donalds til natmad. Jeg er slank af natur og dyrkede derfor kun motion en sjælden gang. I foråret 2012 startede jeg på en træningsbootcamp, her fik jeg min træningsglæde- og disciplin tilbage. Siden da har jeg trænet seriøst og regelmæssigt.

I dag bruger jeg utrolig meget af min fritid i træningscentret.  Det er mit frirum, og jeg elsker det. Det bliver i gennemsnittet til 4 gange om ugen, og det fungerer rigtig godt for mig.

Jeg har i hvert fald virkelig meget på hjertet og glæder mig til at dele min træning med jer.

cropped-IMG_1778.jpg

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Det bliver spændene at følge din træningsprocess! Håber på en masse inspiration, er selv begyndt at træne lidt mere seriøst for et par måneder siden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Det glæder mig at du har lyst til at følge med. Jeg skal gøre mit bedste :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til :-)