Madplan #2

Ansvar på de sociale medier

IMG_2233

Jeg har i løbet af de eneste uger fået flere spørgsmål fra 13-14 årige piger. De spørger blandt andet ind til, hvor ofte de skal gå i fitnesscenteret, for at få en flad mave. De fleste af pigerne nævner sig selv “som ikke overvægtige”

Jeg fik det utrolig dårligt, da jeg modtog disse emails. Jeg diskuterede det med en af mine søde bloggerkollegaer. Vi blev begge enige om, at vi ikke var særlig kropsbevidste dengang vi var 13-14 år. Jeg tror først jeg begyndte, at tænke sådan rigtig over min krop som 18-årig. Men dengang havde vi heller ikke de sociale medier til at påvirke os. I hvert fald ikke i samme grad.

De sociale medier er efterhånden FYLDT med trænede piger. De er overalt. For mig det en inspiration. Men i virkeligeligheden er det et forringet billede. De fleste af “os”, tager et billede lige efter vi har trænet, eller endnu måske inden morgenmaden. Vi står måske i flere minutter for, at få den rigtige vinkel på, så man kan se musklerne rigtigt.

Engang i mellem glemmer jeg at der er piger i alle aldre, som følger med (både her og på instagram) Jeg poster bare hvad jeg føler for. Nogle gange skal jeg måske tænke lidt mere over, hvad det er jeg poster.  Vi har allesammen et ansvar ,på de sociale medier. For mig var det vigtigt at pointere over for pigerne, at jeg synes de skulle finde en sportsgren de synes var sjov, i stedet for at gå i fitnesscenteret. Jeg spillede f.eks. badminton indtil jeg var 18 år.

Pas på Jer selv derude piger. Husk at træning skal være sjovt (ikke en pligt) :)

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Maja

  Du har så ret. Måske man skulle poste et billede inden man går i seng engang i mellem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fed blog du har og rigtig gode emner du tager op! :)
  Tak for fed inspiration!
  Amalie, sundesager.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan #2