Sund brunch

Fødselsdagsbrunch på Toldboden

I går fejrede jeg min 25 års fødselsdag for familien med brunch på Toldboden. Godt nok fylder jeg først 25 den 19. september, men da det var sidste åbningsweekend valgte jeg at holde min fødselsdag lidt før tid.

Vi startede med velkomstdrinks i det stråelende solskinsvejr med udsigt til Københavns havn og Kongeskibet. Herefter flyttede vi indenfor, og gik i gang med den store brunchbuffet. Jeg havde de bedste timer sammen med familien. Vejret var perfekt, maden var fantastisk og stemningen var god.

Hvad mere kan man ønske sig :)

f53e6a72-e280-4286-a9f6-14a164b0ecb5_zps32e1646d

 

Billedet er lånt fra Tina Maria

cecilielange_signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund brunch