Madplan #3

Hvorfor blogger???

 photo IMG_9179_zpsa114e44b.jpg

Som nogle af Jer ved, er jeg helt ny i bloggerverden. Faktisk har jeg kun blogget i 1 1/2 måned. Jeg har derfor fået en del spørgsmål, om hvorfor jeg er begyndt at blogge?

Jeg er flittig bruger af instagram, og elsker at poste billeder derinde. Til Jer, der ikke følger mig derinde, hedder jeg cecilie_lange, I kan følge mig lige her. Jeg elsker at dele min træning og udvikling med andre. Derfor havde jeg længe tænkt på, at starte min egen blog. Det blev dog altid kun ved tanken, da jeg har masser at se til.

En dag i august blev jeg kontaktet af Bloggers Delight, som spurgte om jeg ikke kunne være interesseret i, at starte en fitnessblog hos dem. Jeg fik straks aftalt et møde med dem. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville takke ja. Når der kommer en mulighed, gælder det om at tage chanchen og gribe dem. Dagen efter gik det hele lidt op for mig. Jeg havde jo aldrig blogget før? Hvad nu hvis ingen gad følge med? Er jeg overhovedet spænende nok?

Jeg har modtaget meget forskellige reaktioner, da jeg begyndte at blogge. Nogle synes det er vildt fedt, mens andre har svært ved at skjule deres negative holdning. Der er åbenbart rigtig mange fordomme om bloggere?! Jeg har hørt på både “Ej, men du er jo slet ikke sådan en bloggertype” og “Nå, nu er du bare sådan en blogger”

Jeg har startet min blog, fordi jeg elsker at inspirere andre med min træning. Allerede nu har jeg mødt, en masse fantatiske mennesker gennem bloggen. De andre piger har taget rigtig godt imod den nye pige i klassen :) Så jeg er rigtig glad for min beslutning om, at starte bloggen. Jeg er så glad og taknemmelig for, at I gider kigge med. Det gør det enndu sjovere at blogge!

Husk at følge bloggen på Bloglovin

Nu spørger jeg Jer.. Hvilke opslag vil I gerne se flere af? Opskrifter, træningsvideoer, personlige indlæg eller noget helt fjerde? :-)

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Vickie

    Lækre opskrifter er altid en succes, men kan godt lide at høre om dine tanker omkring din træning – både om succeser og nedture, for ved at du blogger om begge dele fremstår du som DIG, hvilket er SÅ vigtigt for mig i hvert fald for at jeg har lyst til at følge dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan #3