Sociale medier

Mad på farten

Jeg tror de fleste af os, kender til at være på farten hele dagen. Det ender ofte ud i, at man ikke får noget ordentligt at spise, ellers bruger man en masse penge på takeaway.

To gange om ugen er jeg væk hjemmefra  mellem kl. 07.30-21.30. Det er en virkelig lang dag. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg får noget ordentlig mad. Jeg er så heldig at have kantine på arbejdet, så frokosten er ikke noget problem. Men aftenmaden får jeg desværre ikke serveret ;)

IMG_2078
IMG_2079

Jeg har fået denne lækre madkasse sendt fra energilageret. Jeg synes simpelthen den er så smart. Der er plads til en stor portion aftensmad. Ikke nok med det, så sidder der kniv og gaffel i låget, og der er indbygget køleelement i. Så ingen lummer aftensmad til mig :D Madkassen kan købes lige her

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sociale medier