Madplan #1

Madplan #2

IMG_1358

I kan finde min madplan lige her.

Til at starte med vil jeg igen pointere, at jeg IKKE er uddannet indenfor ernæring. Mange af Jer har også lagt mærke til, at der hverken står antal kalorier eller mængde. Det skyldes at jeg ikke tæller kalorier eller vejer min mad. Jeg går ind for sund fornuft :)

Jeg tror ikke min mavesæk er særlig stor. Jeg spiser konstant og hele tiden, dog kun små portioner. Derfor er mine mellemmåltider rigtig vigtige for mig. Jeg bager som regel selv mine boller (opskrift her), og ellers har jeg altid mandler og skyr ved min side.

Min morgenmad består oftest af havregryn med mælk og 1/2 scoop vaniljeprotein. Det er nemt, hurtigt og mætter. I weekenden har jeg som regel mere tid. Derfor har jeg tid til, at lave blandt andet proteinpandekager. I kan finde opskriften her.

Min frokost får jeg på arbejdet. Det er som regel pålæg, varm ret, suppe, salater og hjemmelavet brød. Alt efter menuen plejer jeg at holde mig til æg og grønt. Der er ofte lækre blandet salater bestående af bulgur, Quina eller andet.

Aftensmaden består som regel af proteiner og grønt. I kan finde nogle af opskrifterne her.  Resten af opskrifterne kommer op løbende. Grunden til, at jeg spiser kylling m. bønner både tirsdag og torsdag, er at jeg er i skole til kl. 21. Det er nemt at have med, og smager fint koldt..

Sådan ser min madplan selvføgelig ikke ud hver uge. Det afhænger også af årstid. Om sommeren består min morgenmad som regel af skyr og bær, og om vinteren er det overnight oats. Jeg vil løbende lægge nye madplaner op med idéer :) I morgen vil der komme indkøbs- og prisliste på denne uges madplan.Hvis I har spørgsmål, skal I være meget velkomne til at skrive til mig.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan #1