Ansvar på de sociale medier

Madplan #3

Jeg ved godt at jeg lovede dette indlæg i går, men desværre kom der noget i vejen. Nu er det her i hvert fald. Hvis vil se hele madplanen kan I se den her, og uddybelsen kan I finde her.

Det jeg gerne vil vise med denne liste er, at det ikke behøver være dyrt at leve sundt. Og ja, man kan helt sikkert leve billigere, men jeg sætter pris på sund og god mad. Til næste gang lover jeg at sortere listen i kød, grønt, osv ;)

 

Prislite

Bemærk at listen er lavet til 2 (meget sultne) personer. I kan finde uge madplanen lige her

Priserne er er cirka priser, og det kan godt være at der mangler nogle småting på listen. Husk også nogle af varerne er “indgangskøb”. Ting som mandler og mel holder i lang tid. Proteinpulver har jeg heller ikke skrevet på, da jeg kun køber én gang hver 3-5 måned. Såfremt I enndu ikke har fået anskaffet Jer noget, kan det købes lige her 

Hvad siger I til, at jeg snart poster en nogle hurtige, og billige hverdagsretter?

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Jeg undrer mig lidt over, at der ikke er mere kød.

    Er det fordi du ikke kan lide kød så meget eller bare fordi du ikke ser nærringstofferne som vigtige?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansvar på de sociale medier