Træningsglæde

Madplan #1

Madplan

 

Nogle af Jer har efterlyst en madplan. Så det får I :) Jeg deler det op 3 dele, da det ellers godt kunne gå hen og blive et meget langt indlæg. I får madplanen i dag, kommentarer og opskrifter i morgen, indkøbsliste og priser onsdag.  Jeg vil nemlig gerne vise Jer, at det ikke behøver koste en bondegård at leve sundt.

Jeg har aldrig holdt mig til en kostplan, og kommer nok heller aldrig til det, sådan 100 %. Jeg har simpelthen rygrad som en regnorm. Men eftersom jeg har et fuldtidsarbejdet og studere om aften, bliver jeg nødt til at planlægge engang i mellem. Min madplan er virkelig ikke særlig spændende, men det smager godt og jeg bliver mæt. Og ja der ryger lidt chokolade og kage ned ved siden af;)

Jeg har handlet det meste i går søndag. Jeg spare virkelig mange penge ved at handle det meste på én gang. Så undgår man som regel også at hoppe i “Arh jeg orker ikke handle og lave mad-fælden” ;)

Jeg håber I kan bruge det til inspiration. 

I kan finde uddybelse af madplanen lige her

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsglæde