Lowcarb drømmekage

Når motivationen er dalende

 photo IMG_1315_zpsee25b2b8.jpg

Jeg tror alle kan sætte sig ind i det.. Nemlig når motivationen er dalende. Det er begyndt at blive koldere og mørkere. Man pakker sig ind i stort tøj, og lysten til en aften på sofaen under dynen er måske mere tiltalende end en løbetur i det kolde mørke vejr. Sådan har jeg det i hvert fald,  HVERT år på det her tidspunkt.

Nogle gange bliver jeg virkelig sur og irriteret på mig selv, når jeg dropper træningen. Og hvorfor egentlig det? Fordi jeg har høje forventninger til mig selv (jeg hader at skuffe mig selv) Det skal lige siges at jeg fortsat træner 3-4 gange om ugen, men jeg springer ikke ligefrem ud af sengen.

Jeg har de eneste uger fundet ud af præcis hvad der er demotiverende for mig:

Et overfyldt Fitness World:

Om sommeren er jeg rigtig god til, at stå op kl. 5 og få træningen overstået. Men det er jeg bare slet ikke om efteråret/vinteren :( Derfor træner jeg oftest i tidsrummet 16.30-18.30. Det er nok det dummeste tidspunkt, at besøge Fitness World. Man kan ikke komme til, der kø til alt (selv til, at få en måtte). Det har jeg slet ikke tålmodig til. En træning kommer hurtigt til at tage 30 min. mere.

Ingen bikini planer:

Det lyder måske dumt. Men nu er jeg piv ærlig. Der er lang tid til sommer, og jeg har ingen bikini-ferie planer de næste par måneder. Men jeg ved med sikkerhed, at en vinterferie til Thailand eller Carribean kan få mig op fra sofaen ;)

Travlhed:

Efter jeg er begyndt på HD-uddannelsen har jeg minimal fritid. Det er ikke ofte jeg sidder ned i 5 min. Så når jeg endelig har 1 time, hvor jeg ikke skal noget, bliver oprydning og tøjvask prioriteret.

Vejret:

Jeg er helt sikkert ikke født til, at leve i sådan et koldt land. Jeg er meget bedre til, at springe ud af sengen i weekenden op hoppe i træningstøjet om sommeren.

Hvis I har brug for et spark i numsen. Så læs min guide til hvordan du kommer igang, lige her.

Er jeg den eneste, der ikke er ligeså motiveret når efteråret falder på? 

Husk at du kan følge bloggen fast på Bloglovin lige her

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • LW

    Det kunne være super fedt, at høre lidt mere om din uddannelse :-) selvom det også er fedt, det du tager op i forvejen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Kender det ALT for godt!!!! Jeg er bare ikke en vinter-mørke-kulde type.. Holder stadig af min træning indendørs, men de udendørs aktiviteter daler og er næsten ikke eksisterende jo mørkere og koldere det bliver!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lowcarb drømmekage