Operation???

Når planlægningen fejler

IMG_1430

I mit indlæg Sådan kommer du i gang #1, skrev jeg blandt andet hvor vigtigt planlægning er, når man gerne vil have en sund livsstil. Det har jeg i hvert fald bevidst overfor mig selv de seneste to uger.

Jeg har en rimelig hektisk hverdag, hvor jeg mange dage er afsted fra 7.30-21.30. Hvis ikke jeg planlægger min mad ryger jeg i. Jeg har haft så travlt og været helt tappet for energi de seneste uger. Det har resulteret i, at jeg har fået meget crap food og brugt alt for mange penge. Sund mad behøver ikke koste en bondegård. Jeg har sat mig for, at jeg vil lave en madplan og regne ud hvor meget jeg kan leve for om måneden, uden at skulle spare.

Mine råd til planlægning:

  • Brug et par timer om søndagen, til at planlægge hele din uge.
  • Lav en madplan
  • Køb det hele på én gang, så sparer du penge og tid
  • Forbered maden

Er der interesse for, at jeg madplanen kommer på bloggen? :)

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation???