Tights

New York tips søges

Jeg skal til New York om en lille måneds tid. Jeg har været der før, og jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage.

Denne gang er anledningen helt specielt. Jeg skal til bryllup. Og ikke bare hvilket som helst sted. Jeg skal til Bryllup i Boat House, Central Park. Jeg er sikker på, at det bliver det smukkeste bryllup.

Selvfølgelig har min familie og jeg valgt at gøre en tur ud af, når nu vi alligevel er der. Vi skal shoppe, spise god mad og lege turister.

Har I nogle tips til restauranter, fede butikker eller andet ? :-)

 

tumblr_mrankw7sY81qkvv69o1_500

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • maya

    Jeg kom hjem fra New York i lørdags efter 2 uger i US and the A. Det er min første gang i New York, så jeg så jo selvfølgelig de ting man skal se: Empire state building, east river ferry, madam tussard, times square. Jeg boede 7 dage i williamsburg i Brooklyn. Dog i det jødiske kvarter hvor der KUN var ortodokse jøder. Nok ikke lige det mest turistet sted. Men vi var i området i Brooklyn tæt på williamsburg bridge. Det er et meget hipt område og rigtig hyggeligt. Dernæst var jeg ude på the highliner som ligger i chelsea, det er en aflagt togbane hvor man kan se udover byen. Det ligger ude i the meatpacking district, der er så hyggelige og gode restauranter. Det kan jeg varmt anbefale. Jeg var også i washington hvor jeg boede i georgetown. Det var det hyggeligste sted og jeg boede på det bedste hotel (georgetown inn) Området er såååå hyggeligt, jeg havde slet ikke lyst til at komme tilbage til New York. Så hvis i skal en tur ud, kan jeg varmt anbefale georgetown, der er også mange fede butikker. Wholefood market er jo også et super fedt alternativ med lækre og friske råvare.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tights