Glutenfri Gulerodskage

Om at finde balancen

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg ELSKER mad.. Jeg spiser konstant og hele tiden (små portioner) Desværre har jeg en meget stor svaghed for chokolade, pandekager m.v.

Da fitnessbølgen for alvor ramte i 2012 var jeg nærmest fanatisk. Kulhydrater og sukker var NO GO. Jeg levede af skyr, kød og grønsager. Min fedtprocent lå dengang på 12 %.

I dag synes jeg selv, at jeg har fundet en rigtig fin balance. Jeg har på nuværende tidspunkt en fedtprocent på 17-18% Hvilket jeg er meget tilfreds med. Jeg får kulhydrater hver dag fra blandt andet groft brød, brune ris eller lignende. Der sniger sig da også lidt marabou eller andet godt ned i mavsen et par gange om ugen ;)

For mig handler en sund livsstil om balance. Det er vigtigt for mig, at min krop får det den har brug for (også chokoladen, haha) Jeg mener der skal være plads til både kage og alkohol, alt med måde.. Og ja det kan godt tage tid at finde balancen. Personligt prøver jeg at holde mig fra sukker i hverdagene, med mindre der er en speciel anledning.

Så ja man kan sagtens få en markeret mave uden at være fanatisk med sukker og kulhydrater :-)

IMG_1761

 

Rigtig god mandag <3

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Christina

    Super dejligt indlæg og en rigtig god indgangsvinkel du har til kost og sundhed. Jeg går selv enormt meget op i træning, og har i ret lang tid trænede mig til en ok markeret mave. Jeg spiser hverken sukker eller kulhydrater, men til gengæld en del sundt fedt. Det har givet pote hos mig at droppe al sukker plus kulhydrater, men jeg er sikker på – som du også skriver – at der absolut intet sker ved at spise det engang imellem. En markeret mave og krop kan sagtens forekomme, selvom man spiser sukker.. Jeg duer dog bare ikke til det. Det er enten eller for mig :)
    Dog spiser jeg 90% chokolade, som gør at min sukkertrang ikke er så stor! da det tager trangen til slik, kager osv :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri Gulerodskage