Sund Burger

Sådan får du sixpack

 

IMG_0235og nej… jeg har ikke sixpack.. Men lidt muller er der da ;)

Jeg har i det seneste 1 1/2 år været stor fan af app’en “Abs Workout: Get your sixpack” Det er blandt anden den mavetræning jeg henviser til i mit træningsprogram herDen er hurtigt, effektivt og kan laves ALLE steder (også når man er på ferie)

Mit råd til Jer der gerne vil have markeret mave:

  • Undgå sukker, hvidt brød/ris osv.
  • Undgå kulhydrater i store mængder
  • Spis masser af protein og grønsager
  • Spis min. hver 3 time
  • Træn min. 4 gange om ugen (herfra cardio min. 1 gang)
  • Træn maveprogrammet hver anden dag
  • Tag cyklen i stedet for bilen/offentlig transport
  • Husk at det ikke kommer overnight :)

Dog render jeg ikke rundt med flad og markeret mave året rundt. Om vinteren er jeg mere “blød” i det. Jeg giver mig selv lov til lidt flere ting. Bare husk at finde balancen, så ikke det bliver fanatisk. I kan læse her hvordan jeg fandt balancen.

Rigtig god mandag :-)

IMG_9577

 

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Burger