And the winner is....

Sådan kommer du i gang #1

Mange af Jer sider måske derude og vil virkelig gerne igang med en sundere livsstil. Hvorfor vente til januar? For mange er det svært at tage første step. Jeg vil derfor lave en guide til hvordan, man kan komme igang med en sundere livsstil.

Planlægning er altafgørende 

Selv har jeg en meget travl hverdag med fuldtidsarbejde, deltidsstudie, kæreste, veninder, familie, blog og træning. Så jo, det KAN lade sige gøre. Ingen undskyldninger ;) Vælg faste dage du træner. På den måde får du struktur.

Find noget du synes er sjovt

Ikke alle synes styrketræning er sjovt. Det vigtigste er at finde noget man synes er sjovt, ellers kører man død i det. Det kan være man er helt vild med løbe, danse eller holdtræning.

Lav aktive aftaler med dine veninder

Ofte har man ikke tid til at, se alle de veninder man gerne ville. Hvorfor så ikke kombinere din træning med en venindeaftale? Man kan jo sagtens tage en cafétur når træningen er overstået.

Shop nyt træningstøj

Intet som nyt træningstøj. Så føler man sig ekstra motiveret til at komme igang.

Både Nelly og Zalando har super lækkert sportstøj i alle prisklasser. Her forhandles alt fra Nike til Kari Traa.

IMG_1758

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Skønt indlæg og jeg kan kun give dig ret! Før gav jeg altid op på diverse sport eller hobby aktiviteter og det skyldtes dels mangel på planlægning (nu har jeg jo travlt, det kan gøres i morgen, ik?) og så at jeg helt grundlæggende ikke synes det var særlig sjovt – og hvem søren kommer så afsted når det regner? ;)

    Træning fungerer kun på længere sigt hvis man også nyder det :D Rigtig godt indlæg Cecilie :)

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the winner is....