Sådan kommer du i gang # 2

Tights

Tights

1. Her     2.Her    3.Her    4.Her    5.Her

I mit indlæg “Sådan kommer du i gang #1” nævnte jeg at nyt træningstøj kunne være en motivationsfaktor. Det er det i hvert fald for mig. Jeg elsker nyt træningstøj, jeg kunne købe mig fattig hver måned ;) Jeg synes Nelly har et virkelig godt udvalg af sportstøj. Der er masser af mærker i alle prisklasser. Her er lidt inspiration til lækre tights.

Rigtig god weekend :)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i gang # 2