Klar, parat, start

Bryllup i Central Park

 photo IMG_2675_zps0371a2b2.jpg

Selvom dette er en fitnessblog synes jeg ikke i skal snydes for disse billeder. Årsagen til at jeg var i New York, var at min famile og jeg var inviteret til bryllup.

Brylluppet foregik ikke hvilket som helst sted. Selve vigelsen foregik i St. Pauls Capel, det er en kirke som hører til Columbia Univerisy (for Jer, der har set Gossip GIrl ved i hvad jeg snakker om ;)) Festen foregik intet mindre i Boathouse, Central Park. Det må være en hver piges drøm at holde sin fest der.

Det var sjovt at opleve et bryllup på Amerikansk vis.  Det er meget anderledes end et dansk bryllup. Amerikanerne gloede åndsvagt på os, da vi klingede på tallerkenerne og trampede i gulvet. Brudevalsen var de heller ikke helt med på ;)

Men det sjoveste var nok, at det ikke var så formelt. Til danske bryllupper er det meget normalt, at man sidder ved borderne i 4-6 timer (alt efter hvor mange indslag der er). Her var der allerede dans og fest efter forretten.

Jeg føler mig så taknemmelig over at have fået denne kæmpe oplevelse. I kan se mere om location på http://thecentralparkboathouse.com/

 photo IMG_2657_zps16027f04.jpg

 photo IMG_2671_zps0b041be0.jpg

 photo Skaeligrmbillede2014-10-11kl191708_zpse3d8a6a1.png

 photo Skaeligrmbillede2014-10-11kl191938_zps2911a5df.png

 

Følg mig på BloglovinInstagram og Facebook

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, start