Træningsplan + Madplan

Chokoholic

IMG_9534

Yes- This is me :D

Jeg elsker chokolade, specielt en god mælkechokolade! Og nej jeg er ikke bange for at indrømme det! Jeg spiser det når jeg føler for det. Det samme burde alle andre gøre. Husk at finde en sund balancen. Det hele skal ikke gå hen og blive fanatisk.

I kan læse om hvordan jeg fandt min balance i indlægget her. Jeg har nemlig haft en kort periode hvor jeg var fantatisk med sukker og kulhydrater. Og ved I hvad? Det er ikke det værd :)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • K

    Dejligt indlæg! Kort og præcis – Og hvor har du ret.

    Jeg kæmper stadig med at finde balancen (det har taget ca. 7 år!), men føler, at jeg dagligt tager store skridt for tiden, og oplever netop, at den fanatiske livsstil bare ikke er god noget NOGET! Faktisk er jeg også blevet god til at spise chokolade (efter 5 år uden); startede for ca. 1/2 år siden med at spise 1 stykke mørkt hver dag, og spiser i dag ca. 4-5 stykker blandet lys og mørk chokolade :-) Er sgu lidt stolt ;-)

    PS. Tak for en god blog, du minder mig om, at livet skal leves på den gode, balancerede måde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan + Madplan