Skal under kniven

Drop den dårlige samvittighed

IMG_0875

 

Dårlig samvittighed har jeg masser af i øjeblikket. Jeg når slet ikke alle de ting jeg gerne vil. Jeg ønsker mig flere timer i døgnet, tak :)

Tid til veninderne:

De seneste to måneder har min tid virkelig været hektisk. Det har resulteret i at jeg har haft minimal tid til at ses med veninderne. Når jeg endelig smider mig på sofaen kl. 22, er jeg så træt så jeg bare gerne vil sove inden vækkeuret ringer kl. 6 igen. Jeg har virkelig dårlig samvittighed over, at jeg ikke kan se dem noget oftere.

Læsning:

Et HD-studie betyder læsning.. Og masser af det.. Jeg ville ønske at jeg kunne nå at læse DET HELE. Men hvis man gerne vil have et liv ved siden af arbejde og skole er det fysisk umuligt. Jeg tror du fleste studerende render rundt med dårlig samvittighed lidt ofte ;) Bare når jeg skriver dette indlæg tænker jeg “arh, du burde nok læse den halve time du bruger på det her”.

Træning: 

Hvor ville jeg ønske jeg kunne træne hver dag (eller i hvert fald 5-6 gange om ugen) Det er tiden bare ikke til. Jeg bliver nødt til at prioritere mit arbejde og skole først. Min krop har brug for min. 7 timers søvn. Ellers kan jeg bare ikke fungere.

 

Nu har jeg besluttet mig for, at droppe den dårlige samvittighed. Jeg har den tid jeg har, og den må jeg prioritere efter.

Render I også rundt med konstant dårlig samvittighed? 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal under kniven