Om at hvile i sig selv (Personligt indlæg)

Få silkebløde ben

 photo Quaor_zps43046669.jpg
Jeg ville normalt aldrig skrive sådan et indlæg, da det er meget atypisk for en fitnessblog. Men jeg synes du alligevel at I skal høre min mening om disse produkter. Til at starte med vil jeg lige pointere, at jeg ALDRIG kunne finde på at lægge noget på bloggen, jeg ikke kan stå indenfor.

Jeg var så heldig, at få tilsendt nogle produkter fra Qua Organic. Det er nogle virkelig lækre hudplejeprodukter, og så er de endda økologiske, ikke dårligt vel? Normalt er jeg meget skeptisk overfor nye produkter, og jeg holder mig helst til det jeg kender. Men jeg blev virkelig positivt overrasket.

I sidste weekend tog jeg mig et langt bad, barberede ben og brugte scrubben. Da jeg kom ud fra badet var mine ben silkebløde. Jeg tror aldrig noglesinde mine ben har været så bløde før. Efterfølgende smurte jeg dem ind i bodybalm. Det er længe siden, at jeg har følt mig SÅ godt tilpas.

Scrubben kan købes her og bodybalm kan købes her

Bliv fast følger af bloggen på Bloglovin

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at hvile i sig selv (Personligt indlæg)