Søndags morgenmad

Farvel til styrketræning

IMG_9304

Overskriften lyder måske lidt voldsom for Jer fitnesslovers. Det er slet ikke så hårdt som det lyder.

Som jeg skrev i dette indlæg, ville jeg forsøge at lægge styrketræningen på hylden i en periode. Det er faktisk gået ganske godt. Det har dog været lidt svært ikke lige, at tage en enkelt backsquat med kilo på. Men jeg er faktisk blevet virkelig tosset med, at træne med egen kropsvægt. Det vil sige at mit nye træningsprogram kommer til, at bestå af en masse øvelser med høj intensitet. Til gengæld kommer mine træningspas kun til at vare omkring 15-30 min. Det er lige til, at overkomme ikke? :) Mange af øvelserne kan laves derhjemme, hvis ikke man har adgang til et træningscenter.

I morgen kan I læse om, hvor jeg har fået min inspiration fra.

Rigtig god dag

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Line

  Kan du ikke vise o dit program? Routine? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vi måske se nogle af dine øvelser? Det er i hvert fald spændende at følge :)
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud – lige nu har jeg en lækker giveaway kørende, hvor man kan finde en fusion-trøje :)
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags morgenmad