Hvad gør 1 måned på sofaen?

Goodbye New York

IMG_2583

Som i nok har bemærket har der været rigtig stille på bloggen. Det skyldes at jeg den seneste uge har været i New York. Jeg har bogstavligtalt ikke siddet ned og slappet af. Jeg har været på farten fra morgen til aften.

Desværre havde jeg en rigtig skidt start på ferien, da vores fly var MANGE timer forsinket (så vi mistede den første dag), derudover har jeg været syg det meste af ferien, og er det stadigvæk. Det var også lige før at jeg missede mit fly i New York. Det meste af 5th ave. var afspærret på grund af en parade. Så det var nærmest umuligt at komme ud fra Manhattan. De tog omkring 2 1/2 time at komme fra mit hotel til Newark. En tur der normalt tager ca. 45 min. But I made it ;)

I løbet af ugen vil jeg lave nogle New York relateret indlæg

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Øv hvor træls med sygdom! :( Men det ser ud til at du har shoppet :) Lækkert!! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør 1 måned på sofaen?