Chokoholic

Hvad gør 1 måned på sofaen?

IMG_1969

Ja hvad gør 1 måned på sofaen egentlig ved kroppen?

Det har jeg tænkt mig, at finde ud af. Da jeg desværre skal igennem en operation, kræver det at jeg forholder mig i ro i ca. 1 måned. Faktisk kan jeg ikke engang gå. Så det bliver bogstaveligtalt 1 måned på sofaen.

Jeg vil så hvidt muligt forsøge at spise sundt og varieret. Men nu kender jeg også mig selv godt nok, til at der nok ryger en del chokolade ned ;)

Jeg vil inden operationen få foretaget en fedtprocent og bodyagetest, det samme vil jeg gøre 1 måned efter operationen. Måske jeg også skulle tage før/efter billeder? Hvad synes I? Jeg glæder mig til, at se resultatet. Men er også meget bekymret, da jeg ved at det kræver lang tid at komme i form igen. Jeg håber virkelig, at min kæreste laver en masse sund mad til mig (og ikke lokker med pandekager)

Hvad tror I 1 måned på sofaen gør ved kroppen?

Følg mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • En måned på sofaen vil i hvert fald have den effekt at dine lårmuskler skrumper fordi du ikke rigtig bruger dem. Efter mine operationer har mine lår altid svundet helt vildt meget ind, de kommer så hurtigt efter det igen ;)
  Ellers tror jeg ikke at en enkelt måned har den store effekt når du ellers har passet godt på din krop og trænet i så lang tid som du har. Du vil jo også ret hurtigt komme i gang med mindre øvelser og genoptræning, så jeg er sikker på din krop ikke lider af en måned rent træningsmæssigt.
  Men før og efter billeder kunne stadig være interessant at se :)

  Rigtig meget held og lykke med det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Cecillie… :)

  Jeg synes personligt at det er en kanon ide at gøre din pause til et slags forsøg!!! Her tænker jeg især for din egen skyld.. Personligt tror jeg at det ville hjælpe mig en hel del, at lave det til sådan en “udfordring”, at der er en “mening” og at kunne bruge min nysgerrighed ift krop og dens påvirkning af en tur på sofaen – man kan egentlig sammenligne det lidt med at starte en ny diæt eller et nyt træningsprogram, give det en måneds tid for at se hvordan man reagere og så derefter gå tilbage til det der fungerede hvis det viser sig ikke at gavne.. :) SÅ, jag synes det lyder som en fantastisk ide og bliver da også nysgerrig på at følge processen ;)

  Så vil jeg også gerne dele af egen erfaring! Jeg har hele mit liv været en aktiv person (det er en del af min personlighed) på forskellig hvis.. perioder med det ene og det andet! – lidt ligesom dig ;) For at køre en længere historie kort, så blev jeg i Januar 2014 nød til at sygemelde mig og tage vare for min krop (og mig selv), der var overanstrengt efter mange års hårdt Cafe-arbejde og et liv i overhalingsbanen – en tilværelse og et liv jeg den dag idag har lært helt enormt meget af, men på den hårde måde! NÅ, jeg trænede overhoved ikke i ca 5 måneder. Især min krop havde brug for al den ro den overhoved kunne få.. I starten var det hårdt, men jeg lærte helt klart at lytte til mig selv. Jeg blev i et med min krop og idag er jeg en del af min krop og kroppen er ikke længere “en ting”. Pointen er, at da jeg i Juli/august igen kunne begynde at træne på ny blev jeg helt enormt overrasket over hvor hurtigt min fysik kom igen.. det tog ikke længere en 14 dage før jeg kunne mærke og se en markant fremgang!!! – og det uden træning 24/7…
  Det har været spænende og fascinerende at opleve hvor god ens grundform er, selv efter en lang pause, når man har været en aktiv person op gennem årene!
  Det jeg prøver at sige er, at jeg er ret sikker på at du vil blive overrasket over hvor hurtigt du kommer igen efter en måneds pause og hvor “lidt” arbejde der egentlig skal til.. :) håber måske at dette kan hjælpe lidt på din “nervøsitet” og give dig lidt ro… Jeg er selv typen der skal “se det før jeg tror på det”, men “bare vent og se” ;)
  Skal lige tilføjes at jeg IKKE spiste særlig sundt i de 5 måneder – tværtimod … ;) og ja tog på, men igen gik det STÆRKT da jeg var på sporet igen!

  Shit en lang smøre….

  varme tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kunne være sjovt at følge med og se hvad der sker på den 1 mdr.
  Jeg vil glæde mig til at læse med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoholic