Farvel til styrketræning

Hvorfor droppe styrketræningen?

 photo IMG_2723_zps3f98948b.jpg

 Løbejakke kan købes her. Tights kan købes her

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, vil jeg droppe den tunge styrketræning i en periode. Jeg begyndte at styrketræne for ca. to år siden. Jeg blev straks fanget af det, da der kom lynhurtige resultater.

Der er flere årsager til, at jeg springer ud i en lidt anderledes træningsform.

Operation:

Jeg skal igennem en operation snart, derfor kan jeg ikke træne tungt de næste par måneder. Jeg må derfor lytte til min krop. Til Jer, der ikke har læst det kan i læse mere om operationen lige her.

Manglende motivation:

Jeg har i de seneste måneder manglet motivation i min træning. Jeg har været oppe og træne de der 3-5 gange om ugen, men har bare ikke fået den der “WUHUU” følelse som jeg plejer. Derfor havde jeg brug for nye udfordringer. Nye udfordringer plejer at booste motivationen.

Træning af hele kroppen:

Det fede ved at træne med egen kropsvægt, er at man bruger hele kroppen (Det kan virkelig mærkes dagen efter). Derudover føler jeg, at jeg er mere i kontakt med min krop. Jeg ønsker en atletisk krop. Ikke en pumpet krop. Jeg vil gerne føle mig stærk og i god form.

Nogle gange har man bare brug for at springe ud i noget nyt. Så det gør jeg nu :) Mange af Jer, har spurgt til et træningsprogram(og videoer af øvelserne). Det skal i nok få, så snart jeg får tid til at optage det. Dog er rigtig mange af øvelserne inspireret af NordicHiit, der kan i starte med at få en masse inspiration.

 Bliv fast følger af bloggen på Bloglovin 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til styrketræning