Quinoasalat

Når tiden er knap

Fotografi den 18-10-14 kl. 12.19 #2

Sikke en uge. Jeg har slet ikke nået alt det jeg gerne vil. Jeg ville ønske jeg havde tid til at træne og blogge hver dag. Og det kunne virkelig også være dejligt, at have mere tid til at eksperimenterer i køkkenet. Desværre er der kun 24 timer i døgnet. Heldigvis har jeg ingen store planer denne weekend. Kun kærestehygge, venindehygge, bagning, træning og eksamenslæsning. Har I nogle idéer til hvad jeg skal bage?

Nu vil jeg nyde min fredag aften med gyserfilm, ild i brandeovnen og pandekager med Nutella. Og ja, det er rigtige usunde pandekager !! :)

Rigtig god weekend.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat