Jeg drømmer om........

Om at hvile i sig selv (Personligt indlæg)

 photo IMG_2740_zpsb305d6d8.jpg

Dette indlæg har været længe undervejs. Faktisk 2 måneder. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan jeg skulle formulere mig, for ikke at blive misforstået. Jeg håber I vil tage godt imod det.

Jeg har ofte fået kommentarer fra Jer, om hvor fedt det er jeg hviler i mig selv.

Sandheden er at det gør jeg ikke altid. Hvis ikke jeg har trænet i nogle dage, og fået usund mad, føler jeg mig slet ikke tilpas i min krop. Og nej, ens krop ændre sig ikke på 3 dage. Men psysisk gør den. Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg lige har trænet og spist sundt. Kroppen er helt pumpet, mine mavemuskler er fremme, og der er ingen lille bule på maven.

Af og til bliver jeg meget irriteret på mig selv, når jeg propper mig i chokolade i stedet for at nyde det! Det samme gælder for træningen.. Jeg skal lærer at nyde at slappe af og sige til mig selv, at det er okay. Jeg behøver ikke blive skuffet over mig selv. Jeg er blevet bedre til det, men det er stadigvæk meget at arbejde på. Jeg indrømmer gerne, at jeg går virkelig meget op i min krop. Og jeg er utrolig kritisk overfor den. Overfladisk?? Tja, måske… I øjeblikket er det mode at sige “Elsk dig selv som du er” Og ja jeg “elsker” mig selv som jeg er (uden at lyde for selvfed) Men jeg synes også man kan hvile lidt for meget i sig selv. Det gælder om at finde en god balance.

Ja, det er urealistisk at gå rundt med markeret mavemuskler 365 dage om året. Specielt når man gerne vil nyde livet. Pointen er bare at jeg skal lærer at acceptere det. Jeg skal lære at nyde min “vinterform”.

Er jeg den eneste som er kritisk overfor min egen krop?

Bliv fast følger på Bloglovin

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Maria

  Utrolig lækkert og ikke mindst flot indlæg!!!! Tror der er mange der kan relatere til det du skriver – ikke mindst mig selv! Det at du lave dette indlæg og tør springe ud i at beskrive disse følelser respektere jeg stort og syns kun det gør din blog langt mere troværdig og ægte – forstå mig ret, det er ikke fordi du har det sådan, men fordi du tør stå ved det og dele det!
  Det giver rigtig meget at følge en blog som din, da du både inspirerer, deler, beskriver og kommer med dine erfaringer ift træning, hverdag og det at få det til at passe i et “normalt” liv med de udfordringer det nu bidrager med. Du får en til at tænke over tingene og handle på det. Bare det at læse dette indlæg gør at jeg personligt lige får sat ? ved disse følelser – som jeg deler med dig – og føler faktisk at det er blevet lidt lettere at trække lidt på skuldrene og fokusere på noget andet ;)
  Tak for din åbenhed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du spurgte i et indlæg for nylig hvilke indlæg vi godt kunne lide (konstruktiv kritik mener jeg det hed?) Dét her(!) kan jeg rigtig godt lide. Jeg er selv ikke tilhænger af de lange og til tider alt for dybdegående indlæg (jeg forsøger selv at blive bedre til at korte mine ned :P ) og her beskriver du kort og inspirerende hvordan du føler. Rigtig dejligt at læse.

  Knus
  Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om........