NORDIC HIIT

Skal under kniven

operation

 

Jeg har aldrig været i narkose før, eller prøvet en operation. Da jeg var til undersøgelse på Hamlet, var jeg meget i tvivl om jeg skulle takke ja til en operation. Eller jeg ved jo, at jeg på et eller andet tidspunkt var nødsaget til, at få den foretaget. Men det var skræken der fik mig i tvivl. Jeg har en angst for hospitaler. Hvorfor ved jeg ikke? Jeg får svedige hænder og ondt i maven. Inderst inde ved jeg godt de er til for hjælpe, men det er stadigvæk lidt skræmmende(for mig).

Til Jer der ikke ved hvad jeg skal opereres for, kan I læse indlægget lige her.

Det betyder så også at jeg er nødsaget til, at holde en pause fra træningen. Hvornår jeg kan genoptage min træning igen ved jeg ikke. Jeg regner med at kunne starte op med svømning (hvis mit ar er helet). Måske jeg også kunne starte op med noget pilates eller reformtræning, for at få gang i kroppen på en rolig måde. Det er virkelig psyisk hårdt for mig, at skulle igennem det her forløb. Træning giver mig glæde og ro i hverdagen. Men så længe operationen går godt, og jeg kommer til at hele ordenligt skal det nok gå :) Jeg regner med at blive opereret engang i November.

Men bare rolig, mig slipper I ikke for ;) Jeg sørger selvfølgelig for at have planlagt en masse træningsrelaterede indlæg. Og mon ikke der også er plads til en masse lækre opskrifter og personlige indlæg?

Bliv fast følger på Bloglovin, og følg med i min operation og genoptræning.

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Ønsker dig rigtig meget held og lykke, det skal du nok sagtens klare! Og du er på benene igen før du ved det! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sender dig lige rigtig mange varme tanker..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Held og lykke :-)
  Min mor var for et år siden igennem samme operation, som du står overfor… Og hun var glad for at hun blev det på det tidspunkt, for så kunne hun bruge sommeren på at kommet hele på benene igen.. Hun havde det lige som at skulle lære at gå igen, og det at sommer vejret kom gav hende noget positivt… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDIC HIIT