Når tiden er knap

Søndags morgenmad

 photo IMG_2812_zps4775340e.jpg
Jeg elsker weekender (Hvem gør ikke det?). Der har jeg for det meste masser af tid om morgenen. Allerede i går aftes forberedte jeg min overnight skyr, og i morges stod jeg op og lavede proteinpandekager. Opskriften på skyren kan I finde her her, og opskriften på pandekagerne findes her.

Nu vil jeg smutte afsted til Fitness centeret. Jeg skal træne med pigerne fra Nordic Hiit. Jeg har allerede ondt ;) God søndag.

 photo IMG_2809_zps08ca8bbc.jpg

 photo IMG_2813_zpsbf2a95bd.jpg
 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tiden er knap