Videoblog

Til Jer med lange ben

Billedet er lånt fra http://www.tinadalboge.dk/

Billedet er lånt fra http://www.tinadalboge.dk/

Yes !! Endelig kom dagen hvor jeg fandt nogle træningstights jeg kan passe i længden. Mine stænger er simpelthen for lange til både Nike, Kari Traa, Adidas og alle de andre. Min bøn er stadigvæk, at de snart får lavet nogle modeller i ekstra lange udgaver ;)

Jeg er stor fan af Victorias Secret (faktisk er alt mit undertøj derfra). Så jeg var selvfølgelig på besøg i min ynglingsbutik i New York. Her havde de en stor sportssektion, som jeg selvfølgelig ikke kunne slippe udenom. Jeg fandt nogle mega lækre grå træningstights. Og ved I hvad? DE PASSER I LÆNGDEN :D

Kvaliteten er virkelig lækker, og de bliver ikke gennemsigtige når man squatter (tro mig, jeg lavede en tester i prøverummet;))

De kan købes her

Husk at blive fast følger af bloggen på Bloglovin :-)

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Line

  Har du prøvet Nike Legend dem med blåt mærke (der findes to slags af de lange modeller, et med rødt skilt og et med blåt). Jeg bruger selv 34 og 36 i bukselængde og de her stumper ikke, er billige og man kan squat’e i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Nej, faktisk ikke. Men det lyder da virkelig godt. Dem må jeg prøve :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog