Genfind motivationen

Videoblog


Åh åh… Så har jeg kastet mig ud i det der video noget. Jeg er mega genert, så det er virkelig grænseoverskridende for mig :) Hvis I har problemer med, at se videoen så klik her.

Endnu engang tak fordi I har taget så godt imod mig. Jeg er virkelig taknemmelig. Hvis der er noget i gerne vil se mere af (opskrifter, træningsvideoer, eller andet) Så skriv endelig til mig. Jeg glæder mig også til, at kunne præsenterer to nye samarbejdsaftaler for Jer. Måske det bliver engang i næste uge?

Husk at I kan blive fast følger af bloggen på Bloglovin 

Rigtig god søndag. Jeg håber I hygger med dyner, film og stearinlys :)

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Prøv Poul Haacker, han er super dygtig: http://haacker.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella Odorico

  Jeg har selv piskesmæld og har i mange år prøvet alt! for at få en hverdag uden smarter. Jeg har været tilknyttet forskellige både offentlige og private ryggenoptræningscentre, prøvet akupunktur, fysioterapi, yoga, træning, pilates og alt muligt. Da jeg sidste vinter blev sengeliggende og var ude af stand til at flytte mig på bagrrund af nakkesmerter, hovedpine og svimmelhed blev jeg kørt ud til http://www.protreatment.dk. Fra jeg havde været til en behandling derude kunne jeg mærke en kæmpe forskel. De er så dygtige og har virkleig hjulpet mig med mine smerter. Jeg kender mange der har gået derude både med kroniske smerter, men også som genoptræning efter operationer og skaber. Alle jeg kender har haft gode oplevelser med deres behandlinger og selvom det er dyrt så er sådan en time alle pengene værd. De behandler tilmed mange store sportfolk og ved derfor meget om træning (vil jeg tro i hvert fald ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emine

  Nu ved jeg ikke om det vil være alt for voldsomt med den operation du skal igennem, men ellers er jeg blevet vild med Nordic Hiit. 12 min. fuld skrue. Så kan man vælge de øvelser som man nu kan lave. Det kan gøres derhjemme og kræver kun plads og egen kropsvægt. Enormt fedt, og man får pulsen helt op. De har en hjemmeside og facebook side, hvor de poster en video op med øvelser hverdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Det er lige præcis noget i den stil jeg skal igang med :D Godt nok er det lidt for voldsomt den første månedstid, men efterfølgende er det helt sikkert en vinder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genfind motivationen