Central Park

Viser vi for meget hud på træningsselfies?

IMG_1251

I morgens valgte jeg at tage bussen i stedet for cyklen, da det tissede ned. Jeg har været så smart ikke at anskaffe mig en regnponcho endnu ;)

Her sprang forsiden af Metroexpress i øjnene. Her var en afklædt veltrænet pige med teksten “Viser vi for meget hud på træningsselfies?” En norsk personlig træner ved navn Martin mener at det er på grænsen til porno. Jeg synes egentlig det er meget sjovt at læse. I kan læse artiklen her.

For bare 4-5 år siden ville jeg aldrig have lagt et træningsbillede op med bar mave. Så var man i hvert fald helt sikker på at blive stemplet. I dag er det næremst “normalt”.

Jeg tænker da helt sikkert over hvilke billeder jeg poster. Jeg tænker om billedet er “for meget.” Jeg har brugt et par timer på, at tænke over hvor min grænse går. Jeg kunne aldrig finde på at smide et billede op i undertøj (men sjovt nok har jeg det fint nok med, at smide billeder op i bikini). Ikke fordi jeg bliver stødt, når andre smider billeder op i undertøj, eller et closeup af deres bagdel. Jeg kunne bare ikke selv finde på det.

Men én ting er helt sikket. JEG ER FAN AF AFKLÆDTE TRÆNINGSSELFIES ;)

Hvad er Jeres holdning til afklædte træningsselfies? Hvor går grænsen?


 IMG_9577IMG_2402

 

Husk at I kan blive fast følger af bloggen lige her 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Central Park