Butternutsquash suppe

1. advent GIVEAWAY

 photo QuaGiveaway_zpsd0ddba57.jpg

For en måneds tid siden fik jeg den idé, at jeg ville lave advent konkurrencer. Hvem kan ikke bruge en ekstra advent gave? Jeg har samlet fire virkelig lækre præmier til Jer. Det foregår sådan at jeg hver søndag i advent vil trække én vinder. Allerede mandagen efter vil den nye konkurrence komme på bloggen og løbe til efterfølgende søndag.

Den første GIVEAWAY er mine favorit produkter fra Qua Organic til en værdi a’ 850 kr. I kan læse mere om mine erfaringer med produkterne her. Jeg trækker én vinder søndag d. 30.11.2014 kl. 10.00

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Følge mig på Bloglovin her

2. Skrive en kommentar hvorfor netop du fortjener en adventsgave.

 

Denne giveaway er sponsoreret af Qua Organic  
cecilielange_signatur

35 kommentarer

 • Trine K

  Fordi jeg er så dårlig til at passe ordentligt på min hud, selv om jeg godt ved, at man virkelig burde det – selv om den er pæn nu, vil det være en god investering fremover :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Fregerslev

  Jeg fortjener disse produkter, fordi jeg gerne vil kunne forkæle mine ben max, og nyde julen med lækre glatte ben :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Åh hvor lækkert!
  Jeg vil gerne vinde de lækre produkter, og give dem videre til min vidunderlige mor! Hun har hjulpet mig gennem en svær tid, og som studerende kan det være svært at få råd til en tak-for-hjælpen-gave der er hende værdig!
  Jeg krydser fingre! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Jeg fortjener at vinde denne giveaway fordi min hud er ødelagt og trænger til en mild sagt kærlig hånd og jeg har læst dine anbefalinger af produktet som lyder til at være ganske gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sundby

  Jeg skal arbejde i udlandet hele december måned og skal derfor ikke holde jul med min familie. Derfor har jeg brug for en lille gave, der kan få mig bare en lille smule i julehumør. Derudover er det også en mulighed for, at få nogle lækre produkter, til min ret så stressede hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Jeg er ikke enormt god til at forkæle min hud, fordi jeg ikke har de rigtige produkter. Havde faktisk overvejet at købe disse når jeg fik løn, efter jeg læste dit sidste indlæg, så en give-away er jo helt perfekt, hvis jeg kunne være så heldig at vinde! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Super lækker give away – den kunne jeg virkelig godt bruge. Min hud er total vintertræt og trænger til en opkvikker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Nielsen

  Jeg har siden jeg var 12 år været svømmer og løber. Det elsker jeg, oh følelsen efter motion er for mig den bedste i verden. For 3 måneder siden startede jeg på en gymnastikefterskole, med omtrent 3 timers gymnastik hver dag. Jeg kan mærke på min hud at gymnastiksalens trægulv slider hårdt, så derfor ville jeg elske at vinde produkterne.
  God jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Hall

  Jeg er lige flyttet tilbage til DK efter at havde boet i Australien, og min hud kan slet ikke vende sig til den kolde, tørrer luft. Det har været dyrt at flytte igen, så der er på ingen måde plads i budgettet til lækre cremer. Jeg har virkelig brug for den her giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie m

  Jeg ønsker mig at vinde idet jeg virkelig godt kunne bruge lidt optur i SU’en, nu hvor det snart er købe-julegaver-tid og det kunne være helt fantastisk at give disse produkter til min storesøster, nu hvor hun alligevel ønsker sig nogle lignende! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg fortjener denne gave fordi jeg kæmper med en dårlig periode, og kunne godt bruge en dejlig opmuntring:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg burde vinde da jeg har fortjent en omgang selvforkælelse efter et halv år der har været lidt op af bakke, MEN som nu ser ud til at gå mere til den lyse side..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg trænger så meget til nogen top lækker produkter til en hud efter en god sommer og et par gange sydpå med meget sol :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fordi jeg er blevet for gammel til ah få adventsgave af mine forældre hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Denne giveaway passer perfekt til mig! Nu er det jo ved at begynde og blive koldt udenfor, noget mit astma eksem og hud ikke er specielt glad for. Jeg træner meget og er ret stresset lige pt, noget der ikke gør at jeg forkæler min hud så meget fordi jeg ikke har tid til at finde nogle ordentlige produkter. Har også lyst til at give et af produkterne væk til min aller bedste veninde, bare fordi hun er så fantastisk. Jeg er inde i en lidt hård periode, men hun er her altid for mig ligemeget hvad! Ville sætte SÅ stor pris på at vinde :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Wagner

  Jeg har altid ønsket mig at prøve disse produkter <3
  Siden jeg er flyttet hjemmefra (4 år siden) er jeg ikke blevet forkælet med adventsgaver og det er bare et af mine ynglingsglædelsesmomenter som barn!! Så ville blive så glad hvis glæden til julen kom tilbage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Fordi jeg trænger til lidt forkælelse – arbejde, ny skole, flytning, influenza og familieproblemer. Det hele på en gang! Jeg trænger til at pleje mig selv lidt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Lækkert, Cecilie! Jeg skal da have den adventsgave så jeg har nogle lækre produkter at kunne pleje min hud med når jeg sidder og kradser mig selv i læseferien i ren frustration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal vinde den lækre præmie, fordi jeg lige nu er i gang med at skrive min bachelor, som skal afleveres midt i december. Al med rid går med at skrive og arbejde, så det vil være fantastisk med lidt forkælelse! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en lækker give-away, især nu når vinteren begynder at komme, og huden skal forkæles lidt mere. Jeg ville ønske jeg vandt dette, så jeg kunne være god ved min krop, da jeg lider af en depression og er inde i en svær tid, som straffer hele kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fed give away! Jeg fortjener denne, da min hud trænger til en masse kærlighed med lækre produkter, da jeg pt er rimelig stresset med eksaminer, skoler mv., og da det forsætter helt indtil midt januar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine Baadsgaard

  WOW en lækker adventsgave! Den kunne jeg SÅ godt tænke mig, da min hud trænger så forfærdeligt! Og hvem vil ikke elske at blive forkælet – og så i december – jeg håber og krydser for at jeg bliver den heldige. Glædelig jul herfra. Hilsner fra Josephine Baadsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Jeg er lige flyttet hjemmefra i en alder af 16 år, så jeg kunne egentlig bare godt tænke mig lidt forkælelses produkter ovenpå de mange fryse pizzaer og yumyum pakker, som lige pt. er hvad mad budgettet holder til hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Min hud bliver aaaaltid vintertør i slutningen af oktober og fortsætter lidt ind i det nye år. Derfor kunne det være lækkert at vinde produkterne, så jeg kunne forkæle min hud lidt ekstra, nu hvor den har det værst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Jeg får altid den tørreste hud om vinteren, der klør! Så en gave som denne, ville forhåbentlig kunne gøre lidt kål på det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har i noget tid levet kun på SU og har selvforkælelse har derfor mest bestået af en kop kaffe på studiet til 9,50 kr eller en ekstra pakke pålæg i netto :D Dette ville virkelig være skønt her i den søde, men dyre juletid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej hvor nogle lækre produkter! Jeg døjer med meget tør hud og har længe tænkt på at købe bodyscrub, da det er godt for at fjerne døde hudceller. Desværre er gode økologiske produkter meget dyre :( Jeg ville elske at vinde disse produkter og få en lækker blød hud som min flirt helt sikkert vil være vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Bjørn Eriksen

  “skriv i kommentarfeltet hvorfor lige netop du skal vinde en adventsgave” – Jamen hvorfor ikke er mit spørgsmål ;-) Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Fordi jeg er en dør til at finde rundt i junglen af hudprodukter, så derfor ejer jeg ikke rigtigt andet end en all-over-body-lotion. Haha! Derfor ville det være super lækkert at eje sådan et helt sæt der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Wow, et virkelig lækkert brand inden for skønhedspleje, du har fundet frem til en heldig læser! Eller faktisk har jeg indtil videre kun læst mig frem til, at mærket er fantastisk – har indtil videre ikke selv haft fornøjelsen. Jeg er vild med deres værdier og tanker bag produkterne. Om jeg i højere grad fortjener at vinde frem for de mange andre? Nok ikke, men både jeg og min sarte vinterhud vil blive utrolig glad! Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Wilstrup

  Fordi jeg er så dårlig til at forkæle mig selv med gode produkter, selvom min hud godt kunne trænge til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adil Mirzakhanova

  Orhh, det var da en lækker præmie! :)
  Jamen jeg synes at jeg skal vinde, fordi min hud altid går amok her i vintertiden og er tør og irriteret, men synes ikke liiiige jeg kan undvære pengene til mig selv her i juleperioden :)

  Krydser fingre ^^
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie B

  Lækker konkurrence! Fordi jeg altid er på jagt efter noget nyt til min hud, som ikke tåler hvad som helst, og derfor kunne det være sjovt at prøve disse produkter, da de lyder lækre og gode:-) Og økologien er et kæmpe bonus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Nørgaard

  Fed adventsgave! Min hud har bare aldrig været god, synes ellers jeg har prøvet alt muligt. Vil så gerne vinde, og så er jeg total øko fan;)) Det vil jo virkelig være win win

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Fordi min hud trænger til det :) Og er så dårlig til at investere i noget ordentlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butternutsquash suppe