Sukkerfri chokoladekage

Actionkamera

 photo Dykning_zps74197d2c.jpg

Jeg har fået en del henvendelser på hvilket kamera jeg bruger, og hvordan jeg redigere mine film.

Alle de film jeg lægger op herinde og på instagram er filmet med et Go Pro Hero kamera. Det er et lille bitte actionkamera. Jeg overvejede at købe et sidste vinter inden jeg skulle til Thailand og dykke, men jeg synes alligevel det var mange penge at smide efter et kamera, når nu jeg allerede havde et spejlrefleks. Selvfølgelig dykkede jeg med både hajer og skildpadder. Tror I lige jeg var ked af  jeg ikke havde købt det!?

Nå, men da jeg så kom hjem fra Thailand besluttede jeg mig for at investere i et. Jeg har desværre ikke dykket med det endnu, men jeg bruger det flittigt til træning. Det er så lille og handy, at have med i træningscenteret. Man slæber jo ikke lige sit store spejlrefleks med ;) Det smarte er, at der er wifi i kameraet. Så jeg kan få mine billeder direkte over på telefonen. Så redigere jeg dem i app’en Imovie. Og wupti – så er der en træningsvideo klar til instagram :)

Der findes forskellige modeller. Jeg købte Go Pro Black 3+. Men de er ved at udgå fordi der er kommet en ny model, nemlig en 4+. Det kan købes her 

Det er virkelig nok et af mine bedste køb. Jeg elsker det kamera, og slæber der gerne med overalt !!

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri chokoladekage