Thaimad med hakket oksekød

Bikini Fitness introduktion

 photo IMG_1835_zpsa1ff6670.jpg

 photo IMG_1815_zps92f15f7a.jpg

Som jeg nævnte i dette indlæg, vil min gode veninde Pernille Schneider lave et indlæg her på bloggen én gang om måneden. Hendes første indlæg er allerede klar, så tag rigtig godt imod hende. Hvis I har nogle spørgsmål til hende, kan I skrive en kommentar, så vil hun besvare dem i næste indlæg.

Kort om mig

Hej, jeg hedder Pernille og er 25 år. Jeg bor på Islands Brygge, hvor jeg har boet i ca. 4 år. Jeg har trænet hele mit liv, da begge mine forældre er gamle bodybuildere. Til daglig er jeg fitnessinstruktør i Fitness World Kastrup. Min største drøm, er at kunne få et liv inde for sundhed og fitness.

Hvorfor vælger jeg at stille op?

Har altid haft en lille drøm om det. Det kunne være fedt, at se hvordan ens krop kunne udvikle sig på et år med den rette kost / trænings program. Og i det hele taget komme i “sin livs form” som nogle kalder det :)

Hvad er mit mål med NC 2015?

Selvfølgelig at vinde hele lortet :)

Hvordan kom jeg igang?

Jeg havde først tænkt mig at klare det alene og prøve at træne mig op selv , men efter jeg havde snakket med et par stykker som skulle stille op til NC 14 , kunne jeg godt se det var lidt urealistisk, da jeg aldrig har prøvet det før . Så fik fat i en coach og bookede et møde med ham, så jeg kunne høre lidt om hvordan forløbet var osv. Og jeg synes det hele lød rigtigt god. Så jeg fik en tid til første gang træning med ham og løbet af ugen sendte han kost program / træning program så jeg kunne gå igang med det samme. Også startet det hele :-)

Hvad siger min familie og venner til det?

Mine forældre er meget forstående da de har selv prøvet at stille op. Så det er altid dejligt de kan sætte sig ind i det ! Mine veninder / venner er også rigtige søde til være der . Selvom jeg tror det er lidt svære for andre at forstå det da det er noget helt nyt i deres verden. Men det skal nok kommer med tiden ☺️

Hvordan med alkohol?

Ingen alkohol , og det har mange svært ved at forstå da jeg har været en rigtigt fest abe . Men hvis man gerne vil nå langt så må man også satse det hele og undvære noget i den periode som feks alkohol ☺️

Hvad med kosten til sociale arrangementer?

Jeg er så heldig at jeg har en cheat Day , så den ligger jeg på de dage hvor der er fødselsdage , julefrokoster osv. Har heldigvis ikke prøvet at der ligger to arrangementer på en uge endnu . Men det kommer jo nok til jul, også må man bare vælge en af dagene :)

Hvad er det hårdeste?

Lige nu er det nok maden , for der er så meget forberedelse. Men tror det hårdeste nok først bliver få uger før konkurrencen og efter konkurrencen ☺️

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Jeg har fulgt Pernille på diverse sociale medier i et stykke tid og synes hun er top sej, fedt tiltag at få hende her på bloggen :)
  Nu træner jeg jo også til NC15, så det er fedt at følge med i andres forløb og få inspiration :D Hun kommer til at gøre det super godt tror jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg glæder mig til at heppe på jer begge :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thaimad med hakket oksekød