Protein vafler med skyrcreme

Bikinifitness 2015

Mette Lyngholm - billede fra http://blog.thegymlifestyle.com/mette-lyngholm/

Der er virkelig en stigende popularitet indenfor bodybuilding. Specilet bikinifitness er blevet et “modefænomen”. Jeg har stor respekt for de piger, der gennemføre sådan en forløb. Det kræver vilje, og jeg er helt sikker på at vejen til scenen ikke er nem.

Når det så er sagt, kunne jeg aldrig finde på at stille op. Det er slet ikke mig. For det første ville jeg på ingen måde bryde mig om at stå på en scene foran så mange mennesker, og så synes jeg virkelig de der poseringer er grimme (sorry ;)) Jeg har det helt perfekt, som jeg kører min træning og kost på, nemlig en rigtig fin balance.

En af mine bedste veninder skal stille op til NC 2015. Jeg støtter hende 120 % i hendes beslutning. Hun er pisse sej ! :) Hun vil én gang om måneden komme på besøg på bloggen. Her vil hun skrive om sin vej til scenen samt dele opture og nedture. Hendes forældre er gamle bodybuildere, så det ligger i blodet. Jeg er sikker på, at hun kan give gode råd til Jer der gerne vil stå på scenen en dag. Glæd Jer til at møde Pernille Schneider.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein vafler med skyrcreme