Idéer til nem aftensmad

Bikiniklar til februar???

marabou_116902407

Siden min operation for to uger siden, har jeg ikke spist fantastisk sundt. Det har været rigtig svært for mig, at få mine daglige grønsager og proteiner. De fleste af dagene har jeg været alene fra kl. 08.30-17.30, da jeg ikke kan gå eller stå op sådan rigtigt, har jeg ikke kunne lavet ordentlig frokost. Jeg har derfor bare lige spist hvad jeg kunne proppe i munden (det vil sige MASSER af chokolade) Når mine søde veninder har været på besøg har de haft sygechokolade med til mig. Og når min kæreste handler, køber han lige en plade chokolade med til mig. JEG ELSKER CHOKOLADE :D

Hvis jeg heler ordentlig, rejser jeg til Thailand i februar. Det er virkelig vigtigt for mig, at føle mig tilpas i en bikini. Og nej, jeg er ikke tyk. Men jeg føler mig bedst tilpas i min krop når jeg træner og spiser sundt. Jeg regner desværre ikke med, at jeg når at træne så meget, da min achillessene skal vokse sammen rigtigt. Og det taget åbenbart tid ;) Derfor har jeg besluttet at spise sundt. Det er ikke realistisk for mig, at starte nu og her, da jeg ikke kan “klare” mig selv endnu. Jeg håber på, at jeg om 1-2 uger vil være i stand til at lave mad selv. Jeg bliver nødt til, at have klare regler for mig selv, for jeg har ryggrad som en regnorm når det kommer til mad.  Jeg håber virkelig, at min kæreste støtter op om min kost, så går det hele nok lidt lettere.

Når jeg starter har jeg ca. to måneder til at blive bikiniklar. Det kræver viljestyrke, men jeg er sikker på, at jeg kan klare det. Jeg vil forsøge at lave en “kostplan” for de første 14 dage. Kunne I være interesseret I, at deler den her på bloggen?

Thailand2013

 

cecilielange_signatur

7 kommentarer

 • Maja

  Tak for en god blog:-) Ville blive meget glad hvis du viste din kostplan :-) God bedring med benet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være ret genious hvis du offentliggjorde din madplan (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cathrine

  det kunne være super fedt med en kostplan :-) – håber alt går som det skal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Elsker at følge med os dig Cecilie :) Super god blok og rigtig godt inspiration! :D det kunne da være super fedt hvis du ville dele din kostplan med os andre <3 Jeg aner simpelthen ikke hvad der er godt for mig at spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben johansson

  Jo tak meget gerne – ville elske at se en sådan kostplan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skal selv være bikiniklar til februar, så vil blive meget glad for en madplan, der kan give lidt inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idéer til nem aftensmad