Klædt på til løbeturen

Butternutsquash suppe

Billedet er lån af http://madlaboratoriet.blogspot.dk/

Billedet er lån af http://madlaboratoriet.blogspot.dk/

Jeg er kæmpe fan af suppe, desværre får jeg det ikke særlig ofte, da min kæreste synes det er kedeligt. For et par dage siden var min dejlige søster så sød, at komme forbi og lave mad til mig, da jeg ikke selv kan(læs årsagen her). Hun lavede en lækker butternutsquash suppe. Hold nu op hvor var den lækker. I skal ikke nydes for opskriften. Jeg fik desværre ikke selv taget et billede af den, så billedet er lånt herfra 

Du skal bruge:

  • 250 gram gulerødder
  • 1 butternutsquash
  • 1-2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-1,5 dl grøntsagsbouillon eller vand
  • 1-2 dåser kokosmælk
  • 1 chili
  • Olivenolie eller kokosolie
  • Salt, peber, karry, spidskommen, muskatnød

Sådan gør du:

Du kan se hele opskriften på Mia’s blog lige her 

 

Tip. Kan pyntes med friske kryderier, græskarkerner eller bacon

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt på til løbeturen