Jeg er klam...

It’s christmas time

 photo Julefrokost_zpsfd728bcc.jpg

Kjolerne kan købes her og her

Årets julefrokoster er så småt ved at nærme sig. Jeg skal desværre ikke deltage i nogle, da jeg ikke har mulighed for det grundet foden :( Jeg elsker virkelig julefrokoster, det er altid så skide sjovt!  Hvis jeg skulle til julefrokost i år, ville det blive i én af disse kjoler. Jeg synes virkelig de er fine.. Jeg overvejer nu alligevel at købe dem. Man kan vel altid bruge sorte kjoler ;)

Jeg håber I får en rigtig dejlig dag

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er klam...