Minipizzaer

Klædt på til løbeturen

 photo KariTraa1_zpsbf41425e.jpg

1. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her, 6. Her, 7. Her, 8. Her

Selvom det nok er mest fristende at tage dagens løbetur indenfor(på et løbebånd) er det aldrig en dårlig idé at komme ud og få noget frisk luft. Mange af os bruger langt det meste af vores dag indenfor. Jeg er selv virkelig kuldeskær, og pakker mig altid rigtig godt ind ligeså snart jeg forlader hjemmet. Det findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning ;)

Godt nok går der mange måneder før jeg kan løbe, men jeg ville elske at kunne løbe en tur i et af disse sæt. Det fede ved disse items er, at de kan mixes på kryds og tværs, så man ikke ser ens ud hvergang man løber. Og ja, jeg går virkelig meget op i mit træningstøj. Det er vigtigt for mig, at det ser godt ud og passer sammen :)

Indlægget er IKKE  sponsoreret.

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minipizzaer