Actionkamera

Konstruktiv kritik af bloggen

 photo IMG_2597_zps2f5702c2.jpg

Min kæreste læser normalt aldrig min blog. Han bryder sig ikke særlig meget om de sociale medier (så er det vidst pænt sagt). Han synes instagram er noget pjat, han kan slet ikke forstå konceptet. Men nok om det. En dag tog han sig tid til at læse ALLE mine indlæg igennem. Han spurgte derefter om han måtte komme med sin helt ærlige mening.

Han synes ikke min blog var “personlig” nok, derudover går jeg ikke nok i dybden.

Det gav mig noget at tænkte over. Personligt bryder Jeg mig ikke om at læse laaaange blogindlæg. Jeg falder hurtigt fra. Men måske kunne jeg gå en smule mere i dybden, så I kommer endnu tættere på mig. Jeg arbejder stadigvæk på at være mere personlig i mine indlæg.. Men jeg er også lidt i tvivl om, hvor personlig jeg egentlig har lyst til at være. Selvom jeg dagligt deler mit “liv” og træning på instagram og bloggen, vil jeg stadigvæk gerne være lidt privat.  Jeg er sikker på, at jeg nok skal blive bedre med tiden og finde en god balance :)

Egentlig vil jeg rigtig gerne hører Jeres mening. Hvilke indlæg kan I rigtig godt lide, og hvad kunne jeg gøre bedre?

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Elisa Sylvestersen

    Jeg tænker umiddelbart at det er en balancegang.
    Jeg er generelt enig i at indlæg på en blog ikke bør være kilometer lange, for så falder jeg, lige som du selv, rimelig hurtigt fra. Meningen med en blog er jo at det skal være korte indlæg, og da mange følger flere blogs kan man jo hurtigt køre død i det, hvis man skal læse den ene roman efter den anden. Dog mener jeg også at er der et specielt emne man vil skrive om, evt. en bestemt træningsmetode, noget teoretisk omkring noget kost eller lignende, så er de lange indlæg meget kærkommen, for der oplever jeg tit at det lige hurtigt bliver berørt i et kort blog indlæg, og så sidder man tilbage og vil egentligt gerne vide noget mere og det er jo også lidt irriterende.
    Håber du kunne bruge mit synspunkt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Actionkamera