Rabat på Kari Traa

Tæller du (også) kalorier?

 photo IMG_2931_zps1a6cd11d.jpg
Når jeg poster mine opskrifter, får jeg utrolig mange spørgsmål til næringsindhold og antal kalorier. Til at starte med vil jeg blot nævne at jeg ikke er uddannet indenfor ernæring og sundhed. Så det i i hvert fald slået fast. Og jo der er da diverse app’s som kan udregne dette for en ganske nemt.

Min holdning til at tælle kalorier er meget klar “DROP DET”. Jeg synes det er meget vigtigere at fokusere på at bruge nogle lækre råvare end at fokusere på antal kalorier. Tilbage i 2012 var jeg en lille smule kulhydratforskrækket. Og ja, jeg har da også prøvet at indtaste mine måltider i en app. Men det varede aldrig mere end et par dage. Det var spild af tid! Sørg hellere for, at din krop for det har den behov for. Og vigtigst af alt. LYT TIL DIN KROP :)

Jeg er ikke i tvivl om, at mange gør det fordi det er så “nemt”, at kontrollere sin mad via en app. Jeg nægter at tro på, det er sundt at lade sit liv styre af en dum app (sorry). Hvis man ønsker at tabe sig, er mit råd at man skal gå efter sin sunde fornuft. Hvis man har problemer med at komme igang, eller ikke selv kan styre det, vil jeg klart anbefale at tage til en diætist eller en anden specialist og få snakket tingene igennem. Hvis ikke man ønsker at bruge penge, er der masser af hjælp at hente på internettet. Der findes utallige madplaner, træningsprogrammer og tips på internettet. Så det er bare med at suge en masse viden til dig. Jeg kan anbefale hjemmesiden http://www.motion-online.dk/ 

Det hele gælder om at finde balancen. I kan læse her hvordan jeg fandt balancen. Husk nu at det er i spejlet der tæller og ikke tallene på vægten !

Rigtig god søndag :)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Kari Traa