Bikiniklar til februar???

Træningstøj til SU-venlige priser

 photo NLYSPORT_zps6e55b352.jpg

Tights            Sportsbh            Tank Top

Bemærk at Nelly i dag kører 10% på masser af mærker. Benyt koden BLACKFRIDAY

Nu er det efterhånden et par år siden, at jeg har været på SU. Jeg har altid haft det godt selvom jeg var på SU, da min kæreste havde et fuldtidsarbejde, og mine forældre var gode til at hjælpe til. Derfor har jeg måske aldrig siddet ligeså stramt i det, som andre studerende. Jeg er godt klar over, at man ikke har alverdens penge til lækkert træningstøj som Kari Traa og Nike, derfor har jeg fundet nogle alternativer. Nelly har lavet deres eget sportstøj til forholdvis lave priser. Jeg er meget overrasket over kvaliteten, det er virkelig lækkert og sidder godt. Desværre har jeg ikke prøvet det “in action”, da jeg som sagt ikke kan træne i øjeblikket. Men jeg glæder mig ! :)

 HUSK AT DELTAGE I MIN ADVENTS GIVEAWAY LIGE HER

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikiniklar til februar???