GIVEAWAY

Turen går til…….

IMG_1473

Den danske vinter kan være lang og hård. Jeg har brug for noget sol og varme i løbet af vinteren, det giver så meget energi. Jeg sad i weekenden og læste til eksamen. Men som altid kom der lige en overspringshandling eller to i vejen. Jeg sad og kiggede feriebilleder fra mine sidste to rejser til Thailand. Det førte til en anden og meget dyr overspringshandling…. Jeg bestilte en tur til Thailand :D Jeg glæder mig helt vildt. Jeg rejser i slutningen af Februar, så der er stadigvæk nogle kolde måneder herhjemme (desværre) Men nu har jeg noget at se frem til.

Det første år var Jeg i Bangkok, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan, andet år var jeg på Phuket og Phi Phi, og i år år tager jeg til Ao Nang, Koh Lanta og muligvis Koh Lipe. Hvis nogle er interesseret kan jeg sagtens lave en lille rejseguide?

4 kommentarer

 • Tanja

  Hej Cecilie.
  Jeg står og skal til koh yao yai, Phi Phi, koh lanta og krabi.
  Det ville være super med nogle af dine erfaringer og evt anbefalinger..og gerne dykkertips

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Tanja
   Det lyder dejligt :D Jeg har kun været på Phi Phi. Her dykkede vi med Island Divers. De var virkelig søde og professionelle. Jeg sagde til min divemaster at han skulle finde mig en haj og en skildpadde. Og vi stå flere hajer, og flere skildpadder. Jeg laver snart et indlæg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Kan du anbefale overnatningssted på Phi Phi? Vi vil gerne bo et sted, hvor der er lidt natteliv…men ikke Sunny Beach-agtig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja. Jeg boede på Bayview Resort. Perfekt beliggenhed. Helt ned til stranden og kun 5-10 min til “bylivet” på gåben. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY