Bikini Fitness introduktion

Wish me luck

surgery

Dette er et planlagt indlæg. Jeg skulle nemlig være på Hamlet kl. 07.00 !! Dagen er kommet.. Jeg skal opereres… Til Jer der ikke kender årsagen, kan I læse den her. Jeg glæder mig virkelig til det er overstået… Jeg er ved at skide i bukserne af nervøsitet. Men det skal nok gå godt, det er jeg helt sikker på.

Jeg har sørget for at planlægge lidt indlæg til de næste par dage, da jeg højest sandsynligt ligger dopet på morfin ;) Selvom jeg ikke kan træne, vil jeg sørge for en masse lækre opskrifter. Så bare rolig, her bliver ikke stille!

Ønsk mig held og lykke og kryds fingre for at alt går godt.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini Fitness introduktion